Anna Mann_3.jpg

Med bred erfarenhet av olika branscher har jag en stor kunskapsbank för att hjälpa dig eller ditt företag för en tryggare vardag.

Anna Mann

Sävekulla Juridik

När man kommer till en plats och får en översköljande känsla av ro, och här ska jag stanna, då vet man att man hittat hem. Det var det jag gjorde när jag kom till Sävekulla för första gången. Då bestämde jag mig för att helt enkelt lämna staden till fördel för kohagar, fårull och hästridning i solnedgången. Jag visste att här ska jag stanna. 

Med en gedigen erfarenhet av juridik efter mina år som tingsrättsnotarie, advokat och upphandlingsledare vill jag ge en helhjärtad, stabil och personlig service till mina klienter. Och jag gör det från Sävekulla med utsikt över vackra hagar istället för ett kontor i stan. 


Vad jag kan göra för dig

Jag hjälper dig som privatperson eller företagare med vardagsjuridik. Vare sig du har små eller stora problem är du välkommen att kontakta mig. Jag kan förebygga problem, klargöra juridiska frågor och hjälpa dig vid tvist.

Privatpersoner
Jag hjälper dig att trygga din framtid med testamenten, samboavtal, gåvobrev, äktenskapsförord mm. Jag är även behjälplig med bouppteckningar och arvsskiften. Har du stött på problem vid köp eller försäljning kan jag hjälpa dig med det och driva eventuell tvist. 

Företagare
Som företagare är det viktigt att se över sina avtal med leverantörer, hyresgäster, kunder m.m. för att göra trygga affärer. Jag kan se över befintliga avtal och upprätta nya. Är ni flera delägare är det viktigt att i ett tidigt skede ingå samarbetsavtal eller aktieägaravtal så att ni inte blir oense senare. Uppstår det problem i affärerna kan jag hjälpa till att finna lösningar på dem. Jag kan också bistå med myndighetskontakter.

Offentlig upphandling
Med stor erfarenhet från hur kommuner genomför upphandlingar kan jag hjälpa företagare att säkra sina affärer till det offentliga. Jag kan bidra med stöd i vissa delar av anbudsprocessen eller göra hela ert anbud i upphandlingsverktyget. Om ni tycker att något har blivit fel kan jag hjälpa till med överprövning av upphandlingen.

Generationsskiften
Har du funderat på framtiden och hur ditt företag och/eller din gård ska drivas vidare. Jag kan hjälpa dig att titta på olika möjligheter för att hitta bästa lösningen för alla inblandade och hjälpa till med det praktiska.

Jordbrukarstöd
Jag är insatt i bestämmelserna om EU-stöd för jordbruket och kan hjälpa dig att söka stöd och ge råd så att du får allt stöd du är berättigad till.

Savekulla_2.JPG

Namn *
Namn

Konsultation och råd

Vill du att jag ska kontakta dig för konsultation eller råd kan du enkelt fylla i formuläret här bredvid så återkommer jag snart med ett förslag på hur vi går vidare. Ser fram emot din kontakt!